29.02.2024
Телеканал NTD

Філіппінка 15 років прикрашає на Різдво цілу вулицю

Філіппінка 15 років прикрашає на Різдво цілу вулицю

Тисячі вогнів, десятки фігур і штучний сніг. Ця вулиця в Манілі перед кожним Різдвом перетворюється на..

Дата завантаження: 2024-04-28

video

Тисячі вогнів, десятки фігур і штучний сніг. Ця вулиця в Манілі перед кожним Різдвом перетворюється на маленьку чарівну країну. Усе це виникає завдяки філіппінській підприємниці Ірен Тан.

Спочатку вона прикрашала свій будинок, потім почала оздоблювати будинки сусідів, а згодом і цілу вулицю. Цій традиції вже 15 років.

[Ірен Тан, підприємниця]:
«Різдво — це час дарувати любов і ділитися тим, що маєш. Коли бачу, як діти усміхаються й веселяться з друзями, мамами й татками, коли вони граються й фотографуються, я щаслива».

Щороку сюди приходить безліч людей, дехто приїжджає здалеку.

[жителька Маніли]:

«Я в захваті від цих прикрас, бо це знак наближення Різдва. Мої проблеми ніби зникають, усі навколо тріумфують і нетерпляче чекають (свята)».

[жителька Маніли]:
«Коли поряд щасливі діти, довкола щасливі всі. Їхня життєрадісність передається всім».

Ірен під час пандемії втратила чоловіка й маму, але впоралася з горем, даруючи радість іншим. Вона має намір підтримувати традицію стільки, скільки зможе. А після неї вулиці прикрашатиме донька.
Коротке посилання на цю сторінку:

Філіппінка 15 років прикрашає на Різдво цілу вулицюПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеСобача терапія допомагає пацієнтам знайти сили в лікарні БарселониОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: