29.06.2024
Телеканал NTD

Найвища в Західній Європі світлова інсталяція на честь Різдва горить у Лондоні

Найвища в Західній Європі світлова інсталяція на честь Різдва горить у Лондоні

Хмарочос The Shard, що в Лондоні, осяває різдвяна ілюмінація. Він найвищий у Великій Британії і Західній..

Дата завантаження: 2024-04-29

video

Хмарочос The Shard, що в Лондоні, осяває різдвяна ілюмінація. Він найвищий у Великій Британії і Західній Європі. Вогні видно з відстані 65-ти кілометрів.

Цього року світлова інсталяція особлива. Уперше до неї додали інтерактивний аудіоелемент. Перехожі можуть прослухати в смартфоні шестихвилинний саундтрек. Його автор — звукорежисерка Бріджит Гарт. Вона зібрала всі притаманні Лондону звуки й додала до них музику.

[Бріджит Гарт, звукорежисерка]:
«Я хотіла продемонструвати якнайбільше звуків Лондона в цей святковий період. Я підняла на поверхню звуки метро, показала атмосферу міста, додала калатання дзвонів і таке інше — миле та святкове, — а потім піднялася до найвищої точки Лондона — вежі The Shard».

Хмарочос The Shard відкрили у 2012 році. Його висота разом зі шпилем — 310 метрів. У ньому 87 поверхів. 25 займає офісний центр, на 19 поверхах розташувався готель, бари й ресторани.

Різдвяного сезону верхні 20 поверхів підсвічують за допомогою 500 світлодіодних панелей. Вони вмикаються о пів на шосту вечора й вимикаються опівночі.
Коротке посилання на цю сторінку:

Найвища в Західній Європі світлова інсталяція на честь Різдва горить у ЛондоніПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: