13.12.2024
Телеканал NTD

Люди та їхні вчинки, що нас надихали: огляд 2022 року

Люди та їхні вчинки, що нас надихали: огляд 2022 року

Дивовижні якості, учинки та досягнення. Чим люди вражали та надихали одне одного у 2022 році. Спочатку..

Дата завантаження: 2024-05-12

video

Дивовижні якості, учинки та досягнення. Чим люди вражали та надихали одне одного у 2022 році.

Спочатку про доброту. Двоє бразильських підлітків перед чемпіонатом світу з футболу почали збирати для бідних дітей альбоми та наклейки із зображеннями футболістів. Цей спорт у країні дуже популярний, але не кожен може купити собі такий сувенір.

Вони надихнули багатьох земляків надсилати наклейки. Також місцеві футболісти записали про це відеоролики та виклали в Інтернет.

А ця аргентинка теж подбала про інших. Вона створила спеціальний головний убір, який дає змогу зберегти волосся під час хімієтерапії. Вона й сама перемогла рак, а тепер підтримує тих, хто бореться з такою ж недугою.

Мексиканець Хав’єр Сілва хоч і сліпий, але спритно грає у теніс. Усе завдяки брязкальцю в м’ячі. Він доводить, що у світі немає нічого неможливого.

Поважного віку люди теж надихали інших. У Кенії 98-річна бабуся вже шостий рік ходить до школи, а 100-літня жителька Великій Британії працює волонтером у кафе при лікарні. У Таїланді 102-річний спортсмен став найстаршим спринтером країни. Він бігає, стрибає у довжину, а ще метає диски та списи.

Тим часом 6-річна Зара з ОАЕ спритно опановує трюки скейтбордингу.

У США один чоловік ось уже п’ять років ходить мангровими чагарниками Флориди-Кіс і збирає відходи. Він не лише розповідає про проблему сміття, а й надихає на екологічні проєкти.

Японська майстриня робить реалістичні портрети кішок із валяної вовни. Вони виходять наче живі. Шведка Мія Гансон створює репліку знаменитого гобелена з Байє. Оригінал датують кінцем XI століття. Половина копії вже готова.

А індійка зробила найбільший у світі торт у вигляді собору.
Коротке посилання на цю сторінку:

Люди та їхні вчинки, що нас надихали: огляд 2022 рокуЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтваСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаАвстралійка побудувала енергоощадний будинок у вигляді кількох іглуПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»Нове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в Німеччині

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: