29.01.2024
Телеканал NTD

Родина мексиканців майже 100 років робить різдвяні вертепи

Родина мексиканців майже 100 років робить різдвяні вертепи

Фігурки людей, тварин, ангела і, звичайно ж, сцена народження Ісуса. Цей вертеп створила родина мексиканців. Ось..

Дата завантаження: 2024-04-28

video

Фігурки людей, тварин, ангела і, звичайно ж, сцена народження Ісуса. Цей вертеп створила родина мексиканців. Ось уже багато років щоразу на Різдво вона відчиняє двері свого дому в Мехіко, щоб люди могли помилуватися її витвором.

[гість]:
«Це дивовижна робота. Якось я проходив повз і бачив, як люди тут щось проєктують, вирізують якісь деталі й розставляють по місцях маленькі фігурки. Вертеп на вигляд невеликий, але зробити це непросто».

Подивитися на вертеп часто приходять цілими сім’ями.

[гостя]:
«Гадаю, такі традиції — дуже важлива сімейна цінність. Її зберігають у всьому світі. Я хочу, щоб мій син дізнався історію Ісуса й пам’ятав: хай би що сталося, Різдво святкують на честь народження Бога».

Сім’я Онтіверос створює такі вертепи й показує їх людям із 1927 року. Для цього за місяць до Різдва разом збираються всі родичі: бабусі й дідусі, мами й тати, тітки й дядьки, а також діти та племінники. Вони продумують усю сцену, а потім ретельно роблять вертеп.
Коротке посилання на цю сторінку:

Родина мексиканців майже 100 років робить різдвяні вертепиСобача терапія допомагає пацієнтам знайти сили в лікарні БарселониЗнайомтесь із найщасливішим водієм автобуса в Аргентині40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміУ Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставоюПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радості

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: