20.12.2024
Телеканал NTD

Концерт на пожежній драбині: еквадорець підтримує людей під час карантину

Концерт на пожежній драбині: еквадорець підтримує людей під час карантину

Жителі Кіто останні кілька днів дивуються незвичайним «висотним» концертам. Еквадорський пожежник Луїс грає для них на..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Жителі Кіто останні кілька днів дивуються незвичайним «висотним» концертам. Еквадорський пожежник Луїс грає для них на трубі, щоб урізноманітнити дні самоізоляції. А щоб його почуло більше людей, підіймається разом із пожежною драбиною на 20-метрову висоту.

[Луїс Куімбіта, пожежник]:
«Я дуже щасливий, бо завдяки слухачам та їхнім оплескам почуваюся артистом на сцені. Аплодисменти й радість людей демонструють нашу єдність, нас єднає музика».

Луїс грає традиційні мелодії андських народів. Люди йому дякують, деякі навіть плачуть. Еквадорці сидять на карантині із середини березня.

[мешканка Кіто]:
«Будьте здорові. Спасибі, і бережіть себе. Бог винагородить вас за ці хвилини радості».

Луїс грає на трубі з юності, а пожежником став шість років тому. Він вирішив давати концерти, щоб люди не почувалися самотніми, а до пожежників ставилися як до друзів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Концерт на пожежній драбині: еквадорець підтримує людей під час карантинуСтаре місто в Дубровнику хочуть повернути місцевим жителямШезлонги замість засніжених схилів: французький курорт виживає в умовах теплої зимиПрезидент Південної Кореї закликав лікарів-страйкарів шукати компромісМистецтво допомагає людям із деменцією поліпшити якість життяЯк кавові фермери допомагають Панамському каналуПогорільці в Чилі відновлюють своє житлоЧерез посуху на півдні Іспанії затвердили нові обмеження та заходиООН: п’ять країн допоможуть Гаїті в боротьбі з озброєними бандами

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: