20.07.2024
Телеканал NTD

Проект «План Б» допомагає угорцям знайти роботу під час карантину

Проект «План Б» допомагає угорцям знайти роботу під час карантину

Молода угорка Ніколетта працювала в будапештському ресторані класу люкс. Коли через коронавірус у країні оголосили карантин,..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Молода угорка Ніколетта працювала в будапештському ресторані класу люкс. Коли через коронавірус у країні оголосили карантин, вона втратила роботу. Та зараз дівчина знову при ділі — трудиться на стайні в Дунакесі.

У дитинстві Ніколетта проводила багато часу з кіньми, тому почувається на своєму місці. А роботу їй допомогло знайти одне угорське агентство, яке розпочало проект «План Б».

[Ніколетта Говард, колишня співробітниця ресторану]:
«Для мене це велике випробування на стійкість, на здатність витримувати життєві труднощі. І мені здається, усе йде добре».

«План Б» виник, коли співзасновнику агентства почали телефонувати друзі й ділові партнери, яких звільнили або які самі змушені звільняти співробітників. Автор проекту каже, що навряд чи знайде комусь роботу мрії, а просто допомагає пережити важкі часи.

[Дьордь Саллай, автор проекту «План Б»]:

«У людей, які реєструються в нас, виникли серйозні життєві проблеми. Вони готові йти на компроміси й готові працювати навіть у новій сфері».

У базі даних проекту «План Б» уже 18 тисяч резюме й 8000 вакансій.
Коротке посилання на цю сторінку:

Проект «План Б» допомагає угорцям знайти роботу під час карантинуЛікарям, що страйкують у Південній Кореї, поставили вимогу до березня повернутися на роботуКенійські огієки борються порти виселення з прадавнього лісуПольські діти раді скасуванню домашнього завдання, а ось батьки спантеличеніВирощування календули процвітає в Єгипті, попри економічний спадЯк голодні калани допомагають урятувати берегову лінію американського штату КаліфорніяОстанній підліток у селі: як Греція планує підвищувати народжуваністьНеочищені стічні води щодня скидають у річки СербіїМистецтво допомагає людям із деменцією поліпшити якість життяЯрмарок колекційних іграшок: як сотні фунтів віддають за «старий пластик»

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: