02.12.2024
Телеканал NTD

Греки сидять на карантині, а весна вступає у свої права

Греки сидять на карантині, а весна вступає у свої права

Поки греки сидять у самоізоляції, весна вступає у свої права. В Афінах дерева вкрилися листям, а..

Дата завантаження: 2024-05-01

video

Поки греки сидять у самоізоляції, весна вступає у свої права. В Афінах дерева вкрилися листям, а килим із зеленої трави прикрасили різнобарвні польові квіти. І вже всюди дзижчать працьовиті бджоли.

На тлі соковитої зелені афінські пам’ятки на вигляд ще ефектніші. Щоправда, наразі тут безлюдно. До країни не приїжджають туристи, а самих греків просять не виходити на вулицю без крайньої потреби.

А це ведмежий заповідник Арктурос на півночі країни. Тут після зимової сплячки прокинулися ведмеді. Бродять лісом, шукають їжу. Поки заповідник закритий для туристів, підгодовувати тварин допомагають спонсори.

У місцевому притулку живуть двоє однорічних ведмежат – Бредлі й Купер. Коли вони навчаться виживати самостійно, їх випустять у дику природу. Перед цим тваринам надінуть нашийники з радіомаяками, щоби стежити за їх пересуванням.

У заповіднику також мешкають олені, вовки та інші звірі.
Коротке посилання на цю сторінку:

Греки сидять на карантині, а весна вступає у свої праваУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці Косова40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: