17.11.2024
Телеканал NTD

Ігри, конкурси й нові друзі: у Нью-Делі влаштували свято для котів і собак

Ігри, конкурси й нові друзі: у Нью-Делі влаштували свято для котів і собак

Смуга перешкод, басейни з м'ячами й десятки нових друзів. У Нью-Делі проходить масштабний фестиваль домашніх тварин...

Дата завантаження: 2024-05-17

video

Смуга перешкод, басейни з м’ячами й десятки нових друзів. У Нью-Делі проходить масштабний фестиваль домашніх тварин. Бере участь більш як тисяча собак і котів, а також їхні власники.

[власник собаки]:
«Для домашніх тварин це час спілкування. Моєму псові тут дуже подобається. Він теж трохи пограв. Тож він чудово проводить час».

[власниця собаки]:
«Мій пес уперше зустрічає стільки собак. Я трохи хвилювалася, бо не знала, як він це сприйме, але йому подобається. Він уже знайшов друзів».

На фестивалі проходять змагання, конкурси, покази мод і майстер-класи. Також тут можна відвідати ветеринара чи спеціаліста з догляду за шерстю. Крім того, на заході продають різноманітні товари для тварин, починаючи з кормів і закінчуючи одягом.

[власниця собаки]:
«Я багато чого тут знайшла. Як-от футболки для собак і різні шлейки. Мені до вподоби вибір».

Цей фестиваль домашніх тварин — найбільший в Індії. Він уперше пройшов у 2014 році. Його проводять у Нью-Делі, Мумбаї та Бангалорі. У заході беруть участь не лише коти й собаки. Цього року одна гостя, наприклад, принесла ігуану.
Коротке посилання на цю сторінку:

Ігри, конкурси й нові друзі: у Нью-Делі влаштували свято для котів і собакMet Gala — 2024: квіти, блиск і химерні формиЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюСицилійський вулкан Етна приваблює туристів кільцями пари та газуПрогулянка найромантичнішим садом світуБалабан — душа музичної культури АзербайджануПінболом захоплюється дедалі більше молодіЯк лондонський ресторан готує їжу лише з місцевих інгредієнтівАнглія повернула Австралії списи аборигенів, які вивіз Джеймс КукКам’яний Атлант знову височить у Долині храмів на Сицилії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: