29.02.2024
Телеканал NTD

Від дружини-крокодила до симулятора ураганів: кумедні та смішні новини 2022 року

Від дружини-крокодила до симулятора ураганів: кумедні та смішні новини 2022 року

Огляд позитивних та смішних новин 2022 року почнемо з дослідження британських учених. Вони довели, що спів..

Дата завантаження: 2024-04-28

video

Огляд позитивних та смішних новин 2022 року почнемо з дослідження британських учених. Вони довели, що спів птахів справді сприятливо впливає на людей. І щоб ніхто в цьому не засумнівався, з’ясували, скільки тримається ефект від прогулянок на свіжому повітрі — коло восьми годин.

У Данії встановили симулятор ураганів. У ньому можна випробувати свої сили і за невеликого вітерця, і за сильного буревію швидкістю до 130 кілометрів за годину.

А в одному мексиканському містечку одружили мера. Найцікавіше, що його дружина — крокодил. Насправді це традиція: таким чином просять у природи гарного врожаю.

В Іспанії туристам пропонують полоскотати нерви й прогулятися з вовками. Хижаків цей гід розводить 13 років. Каже, що найскладніше це, щоб вовки під час прогулянки не втекли полювати.

У США набирає популярності плавання з хвостом русалки. У країні проводять всілякі фестивалі й конкурси. А ще відкриваються курси, на яких вчать плавати саме в такий спосіб.

Громадська вбиральня з фресками, позолотою та ліпниною. Саме таким дивом заманює туристів непримітне австралійське містечко. Цю споруду називають «Цистернською капелою».

А в Сан-Франциско вигадали, як відвадити від станції метро настирливих голубів. Ні, їх не труять і не відстрілюють. Відганяє їх яструб. Поки він там, голуби станцію оминають.

У Перу одна жінка довго дресирувала свого хаскі, поки не з’ясувалося, що це лисиця. Що щось не так, запідозрили, коли вона почала їсти сусідських морських свинок. Хижачку відправили до заповідника.

А як утішити тих, хто втратив домашнього улюбленця назавжди, вигадали на Філіппінах. Там на одній фабриці виготовляють точні копії тварин.

Тим часом у США обрали найпотворнішого собаку. Ним став пес породи китайська чубата. Господиня його обожнює.

У Чилі маленька дівчинка стала інтернет-зіркою, з’явившись на Геловін в образі Єлизавети II. А в Індії інтернет-сенсацією стало ціле село. Адже багато її мешканців — відеоблогери.

Цей житель Японії також прославився. Щоправда, тим, що нічого не робить за гроші. Він придумав заняття — супроводжувати людей у ресторанах та інших закладах і відповідати на їхні запитання. Виявилося, що на такі послуги в країні є великий попит.
Коротке посилання на цю сторінку:

Від дружини-крокодила до симулятора ураганів: кумедні та смішні новини 2022 рокуPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамУ Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставоюПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радості

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: