02.07.2024
Телеканал NTD

В очікуванні Різдва: «чарівний ліс» з’явився в центрі Рима

В очікуванні Різдва: «чарівний ліс» з'явився в центрі Рима

Ботанічний сад у Римі перетворився на чарівний ліс, сповнений вогнів. Доріжка завдовжки півтора кілометра веде гостей..

Дата завантаження: 2024-05-02

video

Ботанічний сад у Римі перетворився на чарівний ліс, сповнений вогнів. Доріжка завдовжки півтора кілометра веде гостей уздовж живоплотів і дерев. У кожному куточку саду є своя унікальна ілюмінація.

[гостя ботанічного саду]:
«Чудово. Тут ніби молодшаєш і повертаєшся в дитинство».

[гостя ботанічного саду]:
«(Тут відчуваєш) безтурботність і щастя. Це прекрасно».

Ботанічний сад у Римі засновано наприкінці XIX століття. Раніше він належав почесному флорентійському родові Корсіні. Тут представлено величезну колекцію рослин з усього світу. У саду є пальмовий і буковий гаї, оранжереї, «Сад ароматів» та «Японський садок». Щороку сюди приїжджають тисячі туристів.

Інсталяція під назвою «Чарівність вогнів» прикрашатиме ботанічний сад до 8 січня.
Коротке посилання на цю сторінку:

В очікуванні Різдва: «чарівний ліс» з’явився в центрі РимаПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: