29.04.2024
Телеканал NTD

Санта-Клаус читає листи з побажаннями, серед них і від українських дітей

Санта-Клаус читає листи з побажаннями, серед них і від українських дітей

Поки люди в усьому світі нетерпляче чекають на Різдво, Санта-Клаус і його ельфи востаннє перечитують листи..

Дата завантаження: 2024-04-29

video

Поки люди в усьому світі нетерпляче чекають на Різдво, Санта-Клаус і його ельфи востаннє перечитують листи від дітей. Йому пише малеча з усього світу, щоби попросити подарунки. Але цього року листи від українських дітей мають інший зміст.

Ось ельф Катя натрапила на листа від хлопчика з Києва, який із сім’єю змушений був залишити свою домівку через війну. Окрім іграшок собі та сестрі, маленький Петрик також попросив у Санти миру для його країни.

[Катя, ельф]:
«Звичайно, є занепокоєння щодо ситуації в їхній рідній країні. Але здається, що завжди є трішки надії, зокрема ці листи. Тож навіть люди, які змушені покинути свою домівку, усе ще сподіваються на краще майбутнє для України, як і всі ми».

Санта знає, що не в усіх дітей буде веселе Різдво цього року, з подарунками та розвагами. Але він запевняє, що це не головне.

[Санта-Клаус]:

«Звісно, я приношу подарунки. Але Різдво — це не про подарунки. Різдво — у вашому розумі та у вашому серці. У вашій душі. Це Різдво. І воно не зникає. Різдво є, і воно буде там цього року, наступного року, хай би що трапилося».

Напередодні Різдва Санта щодня виїжджає в ліс на своїх чарівних санях, запряжених улюбленим оленем Рудольфом. Йому треба потренуватися на землі перш ніж вирушити в подорож повітрям. Тож під час прогулянок Санта має час подумати про своє власне бажання на Різдво.

[Санта-Клаус]:
«Я хотів би, щоб люди чули інших людей і не проходили повз тих, кому потрібна допомога. Зараз у світі багато людей втратило надію: їм нема куди йти, ніде жити, ніде спати. Тому, якщо ви бачите когось, хто потребує допомоги, будь ласка, допоможіть».

Добрий Санта не втомлюється підбадьорювати і сподівається, що його бажання теж обов’язково здійсниться.
Коротке посилання на цю сторінку:

Санта-Клаус читає листи з побажаннями, серед них і від українських дітейЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: