29.05.2024
Телеканал NTD

Сідней засяяв різдвяними вогнями

Сідней засяяв різдвяними вогнями

Сідней причепурився до Різдва. Головною окрасою міста стала блискуча ялинка. Вона найвища в Новому Південному Уельсі...

Дата завантаження: 2024-04-29

video

Сідней причепурився до Різдва. Головною окрасою міста стала блискуча ялинка. Вона найвища в Новому Південному Уельсі.

Ялинку прикрасили гірляндою зі ста тисяч лампочок і сотнями барвистих куль. Вона стоїть на Мартін-Плейс. Це знаменита пішохідна вулиця в центрі Сіднея.

А цей провулок став схожим на казкове шатро. А все через десятки ниток гірлянд, які утворили собою своєрідний купол.

Собор Діви Марії перетворився на світлову інсталяцію. На його стінах, немов у театрі, розігрується справжня вистава. Перехожі зупиняються, щоб переглянути біблійні сюжети, зокрема про народження Ісуса Христа. Цей собор — наймісткіша церква країни.

Сідней — найбільше й найдавніше місто Австралії. Він відомий своїм оперним театром, мостом Гарбор-Брідж, мальовничими парками та пляжами. А на пішохідній вулиці Мартін-Плейс стоїть кілька будівель, які додано до списку Світової спадщини ЮНЕСКО.
Коротке посилання на цю сторінку:

Сідней засяяв різдвяними вогнямиФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтваУ Таїланді бенкетом відзначають День слона

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: