02.01.2024
Телеканал NTD

Бджоляр-аматор рятує міських бджіл у Чилі

Бджоляр-аматор рятує міських бджіл у Чилі

Чилієць Анхель Ньєто — слюсар, а заразом і бджоляр-аматор. До того ж це захоплення тепер перетворилося..

Дата завантаження: 2024-05-02

video

Чилієць Анхель Ньєто — слюсар, а заразом і бджоляр-аматор. До того ж це захоплення тепер перетворилося на серйозну місію. Анхель рятує бджіл у місті Вінья-дель-Мар.

Комахи будують вулики в житлових районах і передмісті. Для людей таке сусідство небезпечне. Бджолам теж навряд чи комфортно серед будинків і доріг.

Чоловік почав рятувати комах цього року. Перший виклик надійшов від пожежників.

[Анхель Ньєто, бджоляр-аматор]:
«Ми рятуємо бджіл, що літають у місті та його околицях. Нам телефонують пожежники й працівники адміністрації і просять допомогти».

Анхель перевозить бджіл до відведеного для пасіки місця.

[Анхель Ньєто, бджоляр-аматор]:
«Це той простір, який ми маємо. Тут бджолам спокійно. Вони вільні. Їх не турбують і не завдають шкоди. Тут їх шанують».

Примітно те, що бджоляр не надіває ні капелюха із сіткою, ні рукавичок. Він бере вулики голими руками й поміщає їх у дерев’яні бджолині будиночки.
Коротке посилання на цю сторінку:

Бджоляр-аматор рятує міських бджіл у ЧиліКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: