17.02.2024
Телеканал NTD

Бенкет на тисячі доларів: дві тонни фруктів згодували макакам у Таїланді

Бенкет на тисячі доларів: дві тонни фруктів згодували макакам у Таїланді

Грандіозний бенкет влаштували для тисяч макак у тайському місті Лопбурі. Фрукти, овочі й десерти із желе..

Дата завантаження: 2024-05-17

video

Грандіозний бенкет влаштували для тисяч макак у тайському місті Лопбурі. Фрукти, овочі й десерти із желе — непосидючих мавп пригощають щедро. Так місцеві жителі дякують їм за приваблення туристів.

Головний спонсор свята — успішний тайський бізнесмен. Щороку він витрачає на частування чималу суму. Цього разу за дві тонни продуктів заплатив майже 3000 доларів.

[Йоунгйутх Кітваттананусорн, організатор фестивалю]:
«З тих фруктів, які ми сюди привезли, мавпи найбільше люблять дуріани, чорниці та вишні, які коштують 20 доларів за кілограм — їм подобаються дорогі фрукти».

Фестиваль проходить уже в 34-те. За день мавп годують фруктами чотири рази. Туристи таке видовище не пропускають.

[туристка зі США]:

«Ми почули, що відбудеться такий фестиваль, і просто не могли не приїхати, бо вже були в Таїланді. Це дивовижне видовище, і так приємно допомогти розкласти всі ці фрукти».

У центрі Лопбурі мешкає приблизно 4000 мавп. Вони живуть на вулицях і на території храмового комплексу, якому вже тисяча років.
Коротке посилання на цю сторінку:

Бенкет на тисячі доларів: дві тонни фруктів згодували макакам у ТаїландіНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментахОстанню картину Караваджо показали в ЛондоніНайвідоміший храм Камбоджі хоче повернути колишню кількість туристівДо Перу повернулися 4600 археологічних артефактівВиставка забутих жінок-художниць проходить у ЛондоніОдну з найдавніших у світі книг виставлять на аукціонШанувальники «мерседесів»: пам’ятник німецькому авто роблять у хорватському містіМодний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-ЙоркуВигадливе та дивовижне керамічне мистецтво показали в Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: