10.09.2024
Телеканал NTD

Гігантські сяйні комахи прикрасили сад у Парижі

Гігантські сяйні комахи прикрасили сад у Парижі

Фантастичний світ гігантських комах розкривається перед гостями Національного музею природознавства в Парижі. Світлові інсталяції створили спільно..

Дата завантаження: 2024-05-10

video

Фантастичний світ гігантських комах розкривається перед гостями Національного музею природознавства в Парижі. Світлові інсталяції створили спільно з ентомологами, щоб домогтися найбільшої подібності до справжніх жуків та інших комашок.

[Бруно Давид, директор музею]:
«Ми хотіли привернути увагу до світу крихітних істот. Він такий прекрасний, чудовий і дуже поетичний. Це чарівний світ. І він необхідний для існування життя на землі».

Сонечка, бджоли, бабки й коники ховаються в траві та квітах. Клумби Саду рослин навіть улітку не такі яскраві.

[туристка з Марселя]:
«Це дуже мальовничо й радісно. Тут і жовтий, і помаранчевий, є й інші чудові кольори. Ми потрапили в дивовижний світ».

Усі інсталяції підсвічено світлодіодними лампочками. Цього року електроенергію економлять, тому її виключають на годину раніше, ніж зазвичай, — о 9:30 вечора.

Світлове шоу триватиме до середини січня.
Коротке посилання на цю сторінку:

Гігантські сяйні комахи прикрасили сад у ПарижіЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівЗнайомтесь із найщасливішим водієм автобуса в АргентиніСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаСобача терапія допомагає пацієнтам знайти сили в лікарні БарселониФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоУ Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставою

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: