10.06.2024
Телеканал NTD

Собака, яка загубилася, сама прийшла в поліцію

Собака, яка загубилася, сама прийшла в поліцію

Кажуть, що бордер-коллі — одна з найрозумніших порід собак. Це вкотре довів цікавий випадок в Англії...

Дата завантаження: 2024-05-10

video

Кажуть, що бордер-коллі — одна з найрозумніших порід собак. Це вкотре довів цікавий випадок в Англії.

Це Розі. Вона живе в регіоні Мідлендс і недавно загубилася. Проте собака не стала бігати вулицями в пошуках своїх господарів, а прийшла прямо до місцевої поліційної дільниці.

На записі видно, як Розі впевнено заходить до відділку, наче точно знає, куди йде. Потім спокійною лягає біля дверей і чекає.

Господиня Розі каже, що ця собака завжди добре поводилася. Але жінка й гадки не мала, що вона настільки самостійна.

[Джулі Гарпер, господиня собаки]:
«Вона така розумна. Я була рада, що вона не дуже нервувалася й у поліцейській дільниці їй вочевидь було комфортно».

Розі загубилася під час прогулянки. Її налякав звук феєрверка — вона метнулася в укриття, а потім зрозуміла, що господаря поруч немає. Після цього собака попрямувала прямо до поліції.

[Фіона Лейсі, офіцер поліції]:
«Це дивовижно. Правильно кажуть, що собаки не блукають безцільно. Ніколи не бачила, щоб собака заходив до поліційної дільниці, особливо наляканий феєрверком. Вона загубилася й сама прийшла в безпечне місце. Дуже-дуже розумна собака».

На Розі був нашийник з ідентифікаційною биркою. Поліціянти зателефонували до господарів, і ті забрали собаку. Тварина дуже зраділа. Історія закінчилася добре.
Коротке посилання на цю сторінку:

Собака, яка загубилася, сама прийшла в поліціюПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: