13.01.2024
Телеканал NTD

З’явився новий претендент на звання найменшого поні світу

З'явився новий претендент на звання найменшого поні світу

Це ймовірно найменший поні у світі. Його звуть Памукель, і він лише коло 50 сантиметрів заввишки...

Дата завантаження: 2024-05-12

video

Це ймовірно найменший поні у світі. Його звуть Памукель, і він лише коло 50 сантиметрів заввишки. Господиня поні сподівається, що незабаром тварина потрапить до Книги рекордів Гіннеса.

[Карола Відеманн, власниця поні]:
«Можете не вірити, але він важить лише 35 кілограмів».

Памукель породи шетландський поні живе в німецькому місті Бреккерфельд більш як два роки.

За даними британського Клубу шетландських поні, маленькі представники цієї породи мають важити коло 120 кілограмів.

Але Памукель вочевидь не доріс.

[Карола Відеманн, власниця поні]:
«Коли він до мене потрапив, то був зростом 46 чи 47 сантиметрів. І відтоді він мало виріс. Таке трапляється й у людей, коли народжуються діти мініатюрної комплекції. Це сталося і з моїм поні. Примхи природи».

У вільний від своїх повсякденних справ час Памукель відвідує дитячі садки й будинки для людей похилого віку як терапевтичний кінь.

Чи стане він рекордсменом, наразі невідомо. Спочатку треба почекати близько року, доки поні не виповниться чотири. Тоді його можна буде вважати досить дорослим, щоб фахівці могли зробити точні заміри й додати його до Книги Гіннеса.

Зараз найменшим уважають поні Бомбель, який мешкає в сусідній Польщі. Його зріст — 56 сантиметрів і 7 міліметрів.
Коротке посилання на цю сторінку:

З’явився новий претендент на звання найменшого поні світуСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»У Парижі відновили легендарний забіг офіціантівФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтва

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: