15.01.2024
Телеканал NTD

Усупереч законам фізики: тріал-райдер Фабіо Вібмер повернувся з новими трюками

Усупереч законам фізики: тріал-райдер Фабіо Вібмер повернувся з новими трюками

Із ще одним набором трюків, які кидають виклик законам фізики, повернувся австрійський тріал-райдер Фабіо Вібмер. Відеоролик..

Дата завантаження: 2024-05-15

video

Із ще одним набором трюків, які кидають виклик законам фізики, повернувся австрійський тріал-райдер Фабіо Вібмер.

Відеоролик знімали переважно влітку цього року на всьому Лазуровому березі Франції. Вібмер також виконав трюки на гелікоптері.

[Фабіо Вібмер, тріал-райдер]:
«Стрибки на велосипеді по сходах, сальто назад чи політ на вертольоті. Це надихало мене на трюки».

Відео вийшло за рік після того, як спортсмен унаслідок аварії травмував щиколотку і плече. Тоді він із командою знімав інше відео в лісі неподалік від Інсбрука в Австрії.

Фабіо Вібмер — велоперегонник, каскадер і відеоблогер. Шість років тому він переміг на чемпіонаті Австрії зі швидкісного спуску на маунтинбайках. З 2008 року знімає ролики й викладає їх в інтернет. Має понад сім мільйонів підписників. Його відео загалом переглянули один мільярд 300 мільйонів разів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Усупереч законам фізики: тріал-райдер Фабіо Вібмер повернувся з новими трюкамиАнглія повернула Австралії списи аборигенів, які вивіз Джеймс КукФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніФранцуженка на Ейфелевій вежі побила світовий рекорд із висоти лазіння по канатуБалабан — душа музичної культури АзербайджануУ Помпеях знайшли давню бенкетну залу з фрескамиДо албанської фортеці поспішають сотні тисяч туристівПінболом захоплюється дедалі більше молодіКам’яний Атлант знову височить у Долині храмів на СициліїПрогулянка найромантичнішим садом світу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: