19.07.2024
Телеканал NTD

«Плавучий потяг» приваблює сотні пасажирів до тайської провінції Лопбурі

«Плавучий потяг» приваблює сотні пасажирів до тайської провінції Лопбурі

Сотні пасажирів поспішають на так званий плавучий потяг. Його маршрут проходить через одне з найбільших водосховищ..

Дата завантаження: 2024-05-19

video

Сотні пасажирів поспішають на так званий плавучий потяг. Його маршрут проходить через одне з найбільших водосховищ Таїланду, яке розташоване в центральній частині країни.

Квитки розкуповують за хвилини. А все тому, що після сезону дощів рівень води значно піднявся. І тепер під час подорожі здається, ніби поїзд їде прямо по воді.

[пасажир]:
«Краєвид дивовижний. Я вражений. Я був дуже щасливим й одразу ж забив фотографіями всю пам’ять телефона. Не думав, що в Таїланді лишилися місця, яких я не бачив».

Шестигодинний маршрут починається в столиці й проходить через греблю «Пасак Джоласід», що в провінції Лопбурі.

[працівник залізниці]:

«Цей рік особливий, бо рівень води вищий, ніж у минулі роки, і навіть вищий за велику повінь у 2011-му. Завдяки цьому відкривається чудовий краєвид».

Потяг ненадовго зупиняється посеред дамби, щоб пасажири могли вийти та сфотографуватися.

Спеціальний маршрут доступний для туристів у вихідні дні з листопада по лютий. Утім, поки що немає сенсу поспішати, бо аж до Нового року всі квитки вже продано.
Коротке посилання на цю сторінку:

«Плавучий потяг» приваблює сотні пасажирів до тайської провінції ЛопбуріВигадливе та дивовижне керамічне мистецтво показали в ЛондоніМодниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у ДубаїОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-портеФранцузький острів Мон-Сен-Мішель знову став недоступнимMet Gala — 2024: квіти, блиск і химерні формиВиставка забутих жінок-художниць проходить у ЛондоніСтаровинне іспанське ательє створює одяг та аксесуари для кіноіндустрії всього світуУ сади Версаля повертається фонтан «Колісниця Аполлона»Сендбординг повертається до Намібії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: