16.02.2024
Телеканал NTD

Українець став переможцем 6-го Міжнародного конкурсу піаністів NTD

Українець став переможцем 6-го Міжнародного конкурсу піаністів NTD

Шостий Міжнародний конкурс піаністів телеканалу NTD відбувся в Нью-Йорку. Фіналісти виступили на завершальному концерті під назвою..

Дата завантаження: 2024-05-15

video

Шостий Міжнародний конкурс піаністів телеканалу NTD відбувся в Нью-Йорку. Фіналісти виступили на завершальному концерті під назвою «Зірки майбутнього». Потім оголосили переможців.

Перший приз отримав уродженець Києва Антоній Баришевський. На фортепіано почав грати в сім років. Нині він соліст Національної філармонії України.

[Антоній Баришевський, переможець конкурсу]:
«Виступаючи в цьому залі, я дістав дивовижний досвід. Мені сподобалося грати на цьому фортепіано. Нам, піаністам, завжди приємно грати на гарному інструменті. Це допомагає нам виразити все, що хочемо».

Глядачі тепло відгукуються про учасників та місію конкурсу.

[глядачка]:

«Класична музика — серед найдивовижніших, будь-коли створених у світі. І світ багато втратить, якщо ми не цінуватимемо її».

[глядачка]:
«Було дуже приємно бачити всіх цих майбутніх зірок. Можна було відчути енергію і побачити їхню майстерність. Просто дивовижно».

Сума головного призу конкурсу традиційно становила 10 тисяч доларів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Українець став переможцем 6-го Міжнародного конкурсу піаністів NTDВ Італії відкрився новий підвісний міст на висоті 175 метрів15 000 шоколадок із талісманом Олімпіади-2024 зроблять у ПарижіВсесвітній День Фалунь Дафа відзначили парадами та іншими мальовничими заходамиОдну з найдавніших у світі книг виставлять на аукціонНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментахПінболом захоплюється дедалі більше молодіЯк лондонський ресторан готує їжу лише з місцевих інгредієнтівУ Ватикані реставрують центральний елемент собору Святого ПетраФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-Жанейро

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: