19.10.2024
Телеканал NTD

Пасажири постраждали у Валенсії, коли поїзд намагався проїхати крізь вогонь

Пасажири постраждали у Валенсії, коли поїзд намагався проїхати крізь вогонь

В Іспанії чотири пасажири потяга зазнали серйозних тілесних ушкоджень, коли намагалися врятуватися від пожежі. Поїзд прямував..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

В Іспанії чотири пасажири потяга зазнали серйозних тілесних ушкоджень, коли намагалися врятуватися від пожежі.

Поїзд прямував із Валенсії до Сарагоси. Зупинився в Бехісі, де всього за кілька метрів від колій палала лісова пожежа, що охопила понад 4000 гектарів. За словами влади, пасажири запанікували й кинулися вибиратися з вагонів. Загалом постраждало 11 осіб, четверо з них дістали серйозні опіки.

Не маючи змоги проїхати далі, поїзд рушив заднім ходом і повернувся на станцію Каудьєль. Там шокованим пасажирам надали термінову допомогу.

Іспанський державний оператор залізниці розпочав розслідування. Слід з’ясувати, чи було вже обмежено рух у той час, коли стався інцидент.

Під Бехісом через пожежу евакуювали мешканців двох сіл. Її намагаються загасити, але це непросто. Уже постраждало двоє пожежників.

А приблизно за 200 кілометрів від Бехіса через лісову пожежу евакуювали мешканців 11 селищ. Вона почалася внаслідок удару блискавки й випалила понад 11 тисяч гектарів території. Цю пожежу вважають найбільшою у Валенсії за нинішній рік.
Коротке посилання на цю сторінку:

Пасажири постраждали у Валенсії, коли поїзд намагався проїхати крізь вогоньСупервівторок завершився перемогою Дональда Трампа та Джо БайденаВибух у ресторані в Китаї: є загиблий та постраждаліТрьох американських військовиків убито внаслідок атаки дрона в ЙорданіїПравоцентрист Александр Стубб переміг на президентських виборах у ФінляндіїПівнічна Корея знову запустила крилаті ракети в мореСША заступилися за Філіппіни після їхнього зіткнення з КитаємБолгарія та Румунія частково приєдналися до Шенгенської зониТріщина завдовжки 3 км утворилася під час ще одного виверження вулкана в ІсландіїІзраїль звинуватив Туреччину в тому, що вона стала на бік ХАМАСу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: