23.10.2024
Телеканал NTD

Естонія закриває кордон для росіян з естонськими візами

Естонія закриває кордон для росіян з естонськими візами

Росіян із шенгенськими візами більше не впустять до Естонії. Розпорядження діє тільки щодо віз, виданих естонською..

Дата завантаження: 2024-04-23

video

Росіян із шенгенськими візами більше не впустять до Естонії. Розпорядження діє тільки щодо віз, виданих естонською владою. Їх понад 50 тисяч. Виняток зроблять лише для дипломатів, працівників галузі міжнародних перевезень та людей, поїздки яких пов’язані з гуманітарною діяльністю. Також впускатимуть родичів жителів Естонії.

Росіяни із шенгенськими візами, які видали інші країни, в’їжджати на естонську територію поки що зможуть.

[Урмас Рейнсалу, міністр закордонних справ Естонії]:
«Ми ще розглядаємо можливість закрити російсько-естонський кордон для всіх російських громадян, які в’їжджають до Шенгенської зони чи Естонії».

Наприкінці лютого російським літакам заборонили літати в повітряному просторі Євросоюзу. Потрапити до ЄС можна, лише зробивши пересадку у відкритій країні. Також доступне сухопутне сполучення через Естонію, Латвію та Фінляндію. Улітку потік російських туристів збільшився.

Латвія, Литва та Чехія більше не видають росіянам туристичних віз. А Естонія та Фінляндія недавно закликали запровадити такі ж санкції в усіх країнах Євросоюзу.

Минулого місяця ЄС погодив сьомий пакет санкцій проти Росії через її воєнне вторгнення до України.
Коротке посилання на цю сторінку:

Естонія закриває кордон для росіян з естонськими візамиНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомКитай обурений санкціями, запровадженими через війну в УкраїніІзраїль обіцяє, що гумдопомога не дістанеться ХАМАСуАлбанія незабаром почне приймати мігрантів у межах угоди з ІталієюТисячі ізраїльтян вимагають звільнити заручників із полону ХАМАСуСмертоносний напад із ножем у центрі Бордо вразив французівГонконгу загрожує новий закон про нацбезпеку — ще жорсткішийПівденнокорейці стають у черги за дешевою цибулею на тлі зростання цінОдна пропозиція на тисячу заявок: молоді китайці не можуть знайти роботу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: