28.11.2024
Телеканал NTD

Індустрія іграшок Індії процвітає через зменшення китайського імпорту

Індустрія іграшок Індії процвітає через зменшення китайського імпорту

Індійська промисловість іграшок переживає піднесення. І все завдяки тому, що країна запровадила нові вимоги до якості..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Індійська промисловість іграшок переживає піднесення. І все завдяки тому, що країна запровадила нові вимоги до якості товарів, які імпортує. Після цього почали завозити менше іграшок із Китаю.

Власники фабрик у Делі кажуть, що тепер усе виробляють на місці.

[Віпін Джавал, власник компанії ― продавця іграшок]:
«Раніше всі ці іграшки імпортували з Китаю і продавали в Індії. Однак тепер ми почали місцеве виробництво».

Бюро індійських стандартів оголосило нові правила торговельного імпорту іграшок у 2020 році. Китай їх не дотримувався. Тож Індія почала нарощувати власне виробництво, і навіть збільшила імпорт до інших країн.

[Віпін Джавал, власник компанії ― продавця іграшок]:

«Ми не могли нічого імпортувати з Китаю, бо його товари не відповідали стандартам. Тепер ми виготовляємо все, що раніше завозили».

До серпня 2020 року на Китай припадав великий відсоток імпорту іграшок до Індії. Потім прем’єр-міністр Нарендра Моді закликав до ребрендингу індійської історії іграшок.

Як наслідок, уже до 2021-го Індія почала експортувати на 60 % іграшок більше, ніж у 2018 році.

Внутрішній ринок також процвітає. Іграшки країни становлять значну частку торгівлі, бо, наприклад, дітей віком до шести років в Індії понад 158 мільйонів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Індустрія іграшок Індії процвітає через зменшення китайського імпортуЗаборону на табори безпритульних хочуть розширити на всю КаліфорніюТисячі лікарів у Південній Кореї звільняються на знак протесту19 000 голів худоби на борту: скандальне судно прибуло до ІракуУ Ріо намагаються зупинити спалах лихоманки денге до кульмінації карнавалуТуніський фермер сіє пшеницю старих сортів, сподіваючись урятувати сільське господарствоСтрілянина в техаській церкві: на зброї стрільця була наклейка «Палестина»На Кубі закінчується паливо?Часті землетруси тримають у страху жителів столиці МексикиНауковці: 2023 рік став найтеплішим за всю історію спостережень

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: