20.04.2024
Телеканал NTD

У Шанхаї під час спеки процвітає крижаний бізнес

У Шанхаї під час спеки процвітає крижаний бізнес

На цьому підприємстві в Шанхаї невпинно роблять лід. Увесь липень у комерційній столиці Китаю стоїть спека...

Дата завантаження: 2024-04-20

video

На цьому підприємстві в Шанхаї невпинно роблять лід. Увесь липень у комерційній столиці Китаю стоїть спека. Температура навіть уночі — майже 30 градусів. Попит на кригу зріс удвічі.

[Є Сянсян, власник підприємства]:
«У попередні роки в Шанхаї не було такої спеки. Підприємствам зараз потрібно багато льоду».

Робітники відпочивають лише дві-три години на день. Попри близькість льоду, прохолоди не відчувають. Їм доводиться вантажити блоки вагою 40 кілограмів.

Лід купують заводи, а ще ринкові торгівці. Також з’явилися нові клієнти. Це адміністрації міста й районів. Вони купують крижані блоки для пунктів тестування на COVID-19. Там здебільшого працюють волонтери. У спеку їм доводиться цілий день ходити в масках і захисних костюмах.

Шанхайське підприємство постачає лід і до інших міст, де стоїть спека.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Шанхаї під час спеки процвітає крижаний бізнесУ Словенії завершили земляні роботи в новому тунелі, який веде до АвстріїУ Мексиці на тлі нестачі води розгоряється суперечка через приватні штучні озераЯк у популярному туристичному місті Таїланду справляються з мавпячим свавіллямТисячі лікарів у Південній Кореї звільняються на знак протестуВеличезне джерело природного водню знайшли в албанській шахтіУ Франції під час протестів фермерів загинула жінкаДруга найбільша в історії Техасу пожежа знищує будинкиЗаборону на табори безпритульних хочуть розширити на всю Каліфорнію

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: