28.01.2024
Телеканал NTD

Повені спричинили хаос на півночі Пакистану

Повені спричинили хаос на півночі Пакистану

Мусонні зливи й далі спричиняють повені в Пакистані. На цих кадрах рятують дитину в сільській місцевості,..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Мусонні зливи й далі спричиняють повені в Пакистані. На цих кадрах рятують дитину в сільській місцевості, що на півночі країни. Дівчинка — у пастці між двома бурхливими потоками. Цього разу все закінчилося добре — дитина в безпеці.

[Аллам Нур Хайдер, представник влади]:
«Повінь завдала руйнувань у Діамерському окрузі. У пастці опинилися дві дівчинки. Їх урятували двоє хлопців. Головний міністр Гілгіт-Балтистану оголосив, що обом рятівникам видадуть по тисячі доларів і почесну грамоту».

Проте декому пощастило менше. Через повені впродовж тижня загинуло сім осіб.

[Аллам Нур Хайдер, представник влади]:
«Також кілька людей постраждало в окрузі Гхізер — прекрасному туристичному місці. Пошкоджено інфраструктуру, зруйновано будинки, змило худобу».

Загалом, за даними Національного управління боротьби зі стихійними лихами Пакистану, цього сезону дощів унаслідок повеней у всій країні вже загинуло 176 осіб. Тисячі втратили житло.

Нагадаємо, найбільші в історії Пакистану повені були у 2010 році. Тоді затопило п’яту частину країни та постраждало 20 мільйонів осіб. Понад півтори тисячі загинуло.
Коротке посилання на цю сторінку:

Повені спричинили хаос на півночі ПакистануГонконгу загрожує новий закон про нацбезпеку — ще жорсткішийУ Гонконгу оприлюднили жорсткішу версію закону про нацбезпекуВлада Еквадору оголосила війну злочинним бандамФермери біля затоплених полів у Греції скаржаться на погоду та просять допомогиВідповідальність за вибухи в Ірані взяло на себе угруповання «Ісламська держава»Марш на Нью-Делі: індійські фермери відкинули пропозицію владиІндійські фермери-протестувальники збивають поліційні дрони повітряними зміямиТисячі сербів знову протестують проти результатів виборів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: