02.12.2024
Телеканал NTD

Морозиво у вигляді голови мільярдера з’явилося в США

Морозиво у вигляді голови мільярдера з'явилося в США

«Заковтни Гейтса», «Укуси Безоса», «Пожуй Маска» та «Закуси Джеком». Морозиво з такими назвами продають у Нью-Йорку...

Дата завантаження: 2024-05-01

video

«Заковтни Гейтса», «Укуси Безоса», «Пожуй Маска» та «Закуси Джеком». Морозиво з такими назвами продають у Нью-Йорку. Так американцям пропонують скуштувати багатство на смак. Холодний десерт зроблено у вигляді голів мільярдерів технологічного сектору.

Покупці, перш ніж почати їсти, сміються й фотографують написи. Анжеліка обрала морозиво у вигляді Джефа Безоса.

[Анжеліка Вілсон, покупниця]:
«Він з одного боку чорний, а з іншого червоний. Чудовий вибір. Смак не тягне на понад 100 мільярдів доларів, але приємний: полуничний та вершковий».

Популярний також Ілон Маск.

[Джеремі Клітцман, покупець]:

«Я не люблю їх усіх приблизно однаково. Але насправді зараз я живу в Остіні (в Техасі), й Ілон (Маск) багато чого там робить. А я трохи стежу за цими подіями. Морозиво досить смачне».

Порція коштує десять доларів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Морозиво у вигляді голови мільярдера з’явилося в СШАФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-ЖанейроСицилійський вулкан Етна приваблює туристів кільцями пари та газуВ Італії відкрився новий підвісний міст на висоті 175 метрівФруктова мода: як з ананасів роблять взуттяНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомМузикант зіграв на вертикальному фортепіано просто в небіЗаповзятливі австралійці створюють приватні парки для вигулу собакФестиваль повітряних зміїв у Вейфані: панди, дракони та кальмариПольський полонез внесли до списку ЮНЕСКО

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: