25.01.2024
Телеканал NTD

Фінтес-гуру Джо Вікс провів масове тренування в парку Лондона

Популярний фітнес-тренер Джо Вікс зібрав величезну команду просто в «Гайд-парку» британської столиці. Тут він проводить високоінтенсивне інтервальне тренування для всіх, хто не боїться попітніти.

Це спроба встановити новий рекорд Гіннеса. Утім, Віксу це не вдалося. Зібралося менш як 3804 особи. Саме стільки йому вдалося залучити у 2017 році, коли він і встановив рекорд.

[учасниці тренування]:
«Це було фантастично. Так чудово, коли збирається така юрба й разом займається. Мені дуже сподобалося. <…> Так, було дуже добре».

Високоінтенсивне інтервальне тренування складається з коротких періодів великої активності, які змінюють невеликі перепочинки.

[учасник тренування]:
«Ні, надто складно не було. Він сьогодні нас не дуже мучив. Але було добре. Пульс точно почастішав».

Цей фітнес-гуру, відомий як Тренер Тіла, має мільйони підписників у соціальних мережах. До нього звертаються за відеотренуваннями та порадами щодо здорового способу життя.

Популярність Вікса зросла під час пандемії коронавірусу, коли карантин і закриті спортивні зали змушували людей тренуватися вдома.

[учасниця тренування]:
«Джо допоміг мені в період ізоляції, тому я хотіла допомогти йому зібрати гроші на благодійність і побити світовий рекорд».

Вхід на захід був за квитками. Усі зібрані кошти відправили організації, яка запобігає самогубствам.

Варто зазначити, що Вікс популярний не лише серед дорослих, а й серед дітей. Коли під час локдаунів шкільне навчання було дистанційним, його щоденні відеоролики «Фізкультура з Віксом» змушували британських дітей рухатися.

Коротке посилання на цю сторінку:

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: