29.11.2024
Телеканал NTD

У Валенсії намагаються загасити лісову пожежу

У Валенсії намагаються загасити лісову пожежу

В іспанському регіоні Валенсія борються з лісовою пожежею. Вона вже знищила понад тисячу гектарів території. Влада..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

В іспанському регіоні Валенсія борються з лісовою пожежею. Вона вже знищила понад тисячу гектарів території.

Влада звернулася по допомогу до армії. Наразі в гасінні вогню бере участь понад 200 осіб. Військовики до того ж залучили два вертольоти.

Полум’я вирує біля природного парку. Пожежники намагаються не допустити його загоряння. Завдання ускладнює мінлива погода.

[Хосе Мігель Бассет, голова асоціації пожежників]:

«Учора ми вважали, що пожежа стабілізувалася, але ввечері вітер подув із заходу й знизилася вологість. Тож мусили боротися з нею всю ніч і ввесь ранок. Вогонь знову під контролем».

Метеорологи прогнозують у Валенсії сильний вітер та грози. Це знову може ускладнити ситуацію.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Валенсії намагаються загасити лісову пожежуВсесвітня продовольча програма ООН закликає рішуче відреагувати на гуманітарну кризу в ГаїтіШлях до НАТО відкрився: Угорщина схвалила членство ШвеціїФранцузькі фермери досі блокують дороги, що ведуть до ПарижаКитай обурений санкціями, запровадженими через війну в УкраїніЯк накладні вії з КНДР наповнюють магазини світуГаїтяни шукають захисту від банд біля поліційних дільницьТріщина завдовжки 3 км утворилася під час ще одного виверження вулкана в ІсландіїМігранти в американському штаті Аризона можуть опинитися на вулиці через відсутність фінансуванняДощі та повені: у Європі розгул стихії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: