18.12.2024
Телеканал NTD

Стрілянина в торговому центрі Копенгагена: троє загиблих та багато поранених

Стрілянина в торговому центрі Копенгагена: троє загиблих та багато поранених

Машини рятувальних служб та огороджувальна стрічка в центрі Копенгагена. Тут, у торговому центрі, у неділю ввечері..

Дата завантаження: 2024-04-18

video

Машини рятувальних служб та огороджувальна стрічка в центрі Копенгагена. Тут, у торговому центрі, у неділю ввечері невідомий чоловік зчинив безладну стрілянину. Будівлю залишило понад сто людей. Проте врятуватися вдалось не всім.

[Сорен Томассен, старший інспектор поліції]:
«Ситуація така: троє загиблих — чоловік років сорока та двоє молодих людей. Також маємо кілька поранених. Троє з них перебувають у критичному стані».

Нападника затримали. За даними джерел, це 22-річний данець, який уже відомий поліції. Йому раніше висунули звинувачення в навмисному вбивстві двох чи більше осіб.

Як повідомили правоохоронці, нападник мав гвинтівку й патрони. Після того як його схопили, у районі почали спецоперацію з пошуку можливих спільників. Проте більше нікого виявити не вдалося. Поліція вважає, що він діяв сам.

Торговий центр, де сталася подія, розташований на острові Амагер. Це район між центром столиці та міжнародним аеропортом.
Коротке посилання на цю сторінку:

Стрілянина в торговому центрі Копенгагена: троє загиблих та багато пораненихНа Apple подали до суду в США, звинувативши компанію в монополізації ринкуСпалах лихоманки денге може перешкодити карнавалу в Ріо-де-ЖанейроТисячі ізраїльтян вимагають звільнити заручників із полону ХАМАСуІзраїль убив трьох синів лідера ХАМАСуАмериканський штат Аризона розглядає законопроєкт проти насильницького вирізання органів у КитаїНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомГубернатор Флориди Рон Десантіс зійшов із дистанції та підтримав Дональда ТрампаФермери біля затоплених полів у Греції скаржаться на погоду та просять допомогиПожежі в Колумбії президент оголосив стихійним лихом

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: