20.04.2024
Телеканал NTD

У Нью-Йорку відкрилася перша кав’ярня, де можна спускати собак із повідця

У Нью-Йорку відкрилася перша кав'ярня, де можна спускати собак із повідця

Закладами громадського харчування, куди пускають із собаками, у Нью-Йорку вже не здивуєш. Але недавно тут уперше..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Закладами громадського харчування, куди пускають із собаками, у Нью-Йорку вже не здивуєш. Але недавно тут уперше відкрилася кав’ярня, де вихованців можна спускати з повідця. Сюди приходять попрацювати чи просто підживитися.

[Крістіна Генфорд, гостя кав’ярні]:
«Раніше ми ходили до інших кав’ярень. Там доводилося сидіти зовні, і пес просто лежав на землі. Але тут йому весело, він дістає заряд енергії і знайомиться з іншими собаками».

[Ава Зволінська, гостя кав’ярні]:
«Я живу поряд і приходжу сюди з Арчі попрацювати. Якщо залишити його вдома, він нудьгуватиме, а ввечері виплесне на мене всю енергію. А так він витрачає її тут».

Кав’ярню відкрили брати Ніколас та Крістоффер. Коли б не пандемія, то зробити б це раніше.

[Крістоффер Пауерс, власник кав’ярні]:
«Ми не прихильники того, щоби прив’язувати собаку на вулиці, особливо у Нью-Йорку. Тому вирішили, що в нашому районі має бути місце, куди можна прийти із собакою, поїсти самому та нагодувати вихованця».

Ще до пандемії брати почали робити свіжі корми для чотирилапих. Надихнуло їх на це бажання давати здорову їжу своїй собаці.

[Крістоффер Пауерс, власник кав’ярні]:
«Ми перепробували десятки рецептів, поговорили з ветеринарами та дієтологами й розробили найкращий корм. Собаці сподобалося, і ми подумали, що інші люди теж захочуть купувати домашнім улюбленцям таку їжу».

У кав’ярні два окремі входи, а всередині скляна перегородка. Вона відокремлює зал для гостей від місця, де продають їжу та напої. Це санітарна вимога для таких закладів.

Сюди приходять і ті, хто собак не має, але не проти побути в товаристві чотирилапих.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Нью-Йорку відкрилася перша кав’ярня, де можна спускати собак із повідцяНайбільша у світі природна ковзанка відкрилась у КанадіФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтваПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»Як колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халумі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: