20.12.2024
Телеканал NTD

Перевернутий будинок звели в парку розваг у Румунії

Перевернутий будинок звели в парку розваг у Румунії

Перевернутий будинок приваблює юрби туристів до розважального парку «Брамбура» в Румунії. Усередині будівлі теж усе догори..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Перевернутий будинок приваблює юрби туристів до розважального парку «Брамбура» в Румунії. Усередині будівлі теж усе догори дриґом — картини, годинники, меблі. Водночас дім зроблено під нахилом у сім градусів.

[Тюдор Іспас, архітектор парку «Брамбура»]:
«Мета в тому, щоб у гостей запаморочилася голова, щоб вони втратили відчуття рівноваги й стійкості. Це неймовірно».

Парк «Брамбура» стоїть біля підніжжя гірського масиву Фегераш у Південних Карпатах. Новий атракціон уже став місцевою цікавинкою. Люди виходять із легким запамороченням, але здебільшого всі задоволені.

[гостя парку «Брамбура»]:
«Я приїхала з дітьми. Їм дуже сподобався дім і весь парк. Тут добре відпочивати з малечею».

У парку є звичайні атракціони, а також маленький зоопарк. У ньому живе кілька альпак, кози, лами та кролики.

Власник парку вирішив збудувати перевернутий будинок після поїздки до Німеччини, де є такі самі будівлі.

[Леопольд Клінгейс, власник парку «Брамбура»]:
«”Брамбура” — це щось божевільне. Будинок перевернутий догори дном, і в ньому все не так, усе незвично. Ми хочемо побудувати в парку й інші атракціони в такому стилі. Не перевернуті, а незвичайні».

Нові атракціони з’являться за кілька місяців. Власник парку надіється, що вони приваблять більше румунських та іноземних туристів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Перевернутий будинок звели в парку розваг у РумуніїЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтваУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»Нове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамНайбільша у світі природна ковзанка відкрилась у Канаді

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: