19.08.2024
Телеканал NTD

Історичний район Нью-Йорка потопає у квітах

Історичний район Нью-Йорка потопає у квітах

Симфонія барв й ароматів. Історичний район Мітпекінг у Нью-Йорку перетворився на величезний сад. Тут проходить фестиваль..

Дата завантаження: 2024-03-19

video

Симфонія барв й ароматів. Історичний район Мітпекінг у Нью-Йорку перетворився на величезний сад. Тут проходить фестиваль квітів. Сто флористів створили десятки інсталяцій, які прикрасили вулиці та входи до магазинів.

[Льюїс Міллер, флорист]:
«Я хочу, щоб люди, побачивши інсталяції, раділи й дивувалися, щоб, завернувши за ріг, вигукували: “Оце так!” Квіти мають дивовижну здатність підіймати настрій».

Одна з найяскравіших інсталяцій нагадує маленьку алею.

[Джеффрі Лефрансуа, голова відділу розвитку бізнесу в Мітпекінгу]:
«У нашому місті не скрізь є зелені оази, тому ми хотіли створити маленьку алею в серці Мітпекінгу. Тут можна прогулятися, по-справжньому відчути присутність природи в самому центрі міста й вдихнути аромати квітів».

Фестиваль квітів проходить у Мітпекінгу вже вдруге.

[Мойра Бреслін, організаторка]:
«Це дивовижно, але доведено, що природа й прекрасні витвори дуже позитивно впливають на психічне здоров’я. Я живу в Нью-Йорку. Нью-Йорк — моя сім’я, і мені приємно подарувати цю радість усім».

У межах триденного заходу відбудуться лекції, семінари та майстер-класи. Навчання проведуть відомі флористи. Також у фестивалі беруть участь продавці квітів.

Інсталяції на 80 % складаються із живих рослин. Після фестивалю їх відвезуть на підприємство, яке робить органічні добрива.
Коротке посилання на цю сторінку:

Історичний район Нью-Йорка потопає у квітахФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуЙога з цуценятами допомагає парижанам зняти стрес та втомуПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїУ Лапландії Санта-Клаус готується до Різдва та приймає гостейСплячі котики та рибки з’явилися на рисовому полі в ТаїландіДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніКорабельний кіт Олі разом з екіпажем фінішував у ГобартіЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халумі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: