20.03.2024
Телеканал NTD

Страшненькі, але милі: найпотворнішого собаку світу вибрали в США

Страшненькі, але милі: найпотворнішого собаку світу вибрали в США

Найстрашнішого собаку світу обрали в США. У конкурсі взяли участь два десятки непоказних тваринок. Деякі з..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Найстрашнішого собаку світу обрали в США. У конкурсі взяли участь два десятки непоказних тваринок. Деякі з них живуть у притулках, а деякі теж колись там мешкали, але зараз уже мають господарів.

Переможцем веселого конкурсу став китайський чубатий з кличкою Містер Щаслива Мордочка. Йому 17 років. Хазяйка взяла його з притулку. Каже, що хотіла забрати найстарішого собаку, і їй запропонували цього. Також додали, що пес може не прожити й місяця. Мав багато хвороб.

Нова власниця оточила вихованця любов’ю і турботою. Містер Щаслива Мордочка живе в неї уже майже два роки.

[Дженеда Беналлі, власниця собаки-переможця]:
«Це найщасливіше й найкрасивіше створіння, яке я будь-коли бачила. І він дарує багато любові».

На другому місці — шестирічний пекінес Вілд Тханг, а на третьому — брюссельський грифон із кличкою Мавпочка.

Переможець конкурсу отримав грошовий приз розміром півтори тисячі доларів. Ще одна нагорода — безплатна поїздка до Нью-Йорка.
Коротке посилання на цю сторінку:

Страшненькі, але милі: найпотворнішого собаку світу вибрали в СШАОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатам

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: