19.06.2024
Телеканал NTD

В Аргентині випустили в океан 12 урятованих пінгвінів

В Аргентині випустили в океан 12 урятованих пінгвінів

Незграбно йдучи по піску, 12 магелланових пінгвінів поспішають до океану. Цих птахів раніше врятували аргентинські біологи...

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Незграбно йдучи по піску, 12 магелланових пінгвінів поспішають до океану. Цих птахів раніше врятували аргентинські біологи.

Пінгвінів знайшли в провінції Буенос-Айрес у період із лютого до квітня. Вони були у виснаженому стані. Також мали ознаки зневоднення, а деякі й переохолодження. Через проблеми зі здоров’ям пінгвіни повільно линяли, тому вони просто замерзали в холодній воді.

[Хуан Пабло Лоурейро, ветеринар]:
«Причиною такого стану здоров’я може бути зміна клімату, нестача їжі й забруднення океану».

Птахів виходжували в реабілітаційному центрі міста Сан-Клементе-дель-Тую. Лікували за допомогою збалансованого харчування. Меню складали дієтологи й ветеринари.

Цей вид пінгвінів назвали на честь португальсько-іспанського мореплавця Фернана Магеллана. Колонії таких птахів можна побачити на патагонському узбережжі, Вогняній Землі, островах Хуан-Фернандес та Фолклендах.
Коротке посилання на цю сторінку:

В Аргентині випустили в океан 12 урятованих пінгвінівУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриНайбільша у світі природна ковзанка відкрилась у КанадіЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтваЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамам

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: