29.11.2024
Телеканал NTD

Мексиканські студенти-кулінари створили колекцію вбрання з їжі

Мексиканські студенти-кулінари створили колекцію вбрання з їжі

Яскраві, екстравагантні і їстівні. Цей незвичайний модний показ влаштували в столиці Мексики. Студенти-кулінари створили вбрання з..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Яскраві, екстравагантні і їстівні. Цей незвичайний модний показ влаштували в столиці Мексики. Студенти-кулінари створили вбрання з усіляких харчів. Кожен витвір продемонстрували під музику.

[учасниця модного показу]:
«На цьому модному показі 70 % нарядів виготовлено з різних продуктів, таких як насіння, перець чилі, солодощі тощо. Усі ці продукти місцеві».

[студент]:
«Ми прикрасили куртку бобами. Усе вишито вручну. Спочатку відібрали однакові за розміром боби, потім зробили отвори, очистили й покрили лаком. Далі вручну пришивали кожен біб».

Як прикраси для нарядів використали ще какао-боби, сухофрукти й цукерки. Усі сукні й костюми натхнені одягом, який носять у різних районах Мехіко.

Модний показ пройшов в Університеті монастиря Сор Хуана. Після заходу наряди стануть експонатами виставки в навчальному закладі.
Коротке посилання на цю сторінку:

Мексиканські студенти-кулінари створили колекцію вбрання з їжіДва індійські ресторани судяться через куряче каріУперше за 450 років вісім частин вівтаря епохи Відродження зібрали докупиБез інтернету та зв’язку: на Балі відзначили День тиші«Я відчуваю натхнення і прагнення стати кращою»: глядачі про концерт Shen YunМармурова мапа давнього Рима знову постала перед публікою в новому музеїМісто льоду та снігу: у Харбіні створюють сотні крижаних та снігових композиційБолівійка перетворює використану олію на мийні засобиАвстралійський шеф-кухар створив торт, корисний для мозкуВ Італії вимирають газетні кіоски

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: