24.02.2024
Телеканал NTD

Пожежники поборолися на міжнародних змаганнях у Польщі

Пожежники поборолися на міжнародних змаганнях у Польщі

Повне екіпірування й жорсткі умови. У польському Торуні влаштували міжнародні змагання пожежників. Учасники мають піднятися на..

Дата завантаження: 2024-04-24

video

Повне екіпірування й жорсткі умови. У польському Торуні влаштували міжнародні змагання пожежників.

Учасники мають піднятися на триповерхову вежу з пожежним набором вагою 19 кілограмів. Потім нагору мусять затягнути не менш тяжкий шланг. Далі треба влучити в ціль струменем води.

Найважче випробування — перетягування манекена вагою 80 кілограмів.

[Пшемислав Банецький, співробітник пожежної служби]:
«Учасники змагаються в повному спорядженні, зокрема в дихальному апараті. Усе це важить 24 кілограми. Пожежники завжди використовують засоби захисту органів дихання. Після змагань навряд чи хтось захоче поговорити».

До екіпірування пожежників входить куртка й штани з термостійкої та гідрофобної тканини, каска, захисні чоботи, пожежні краги, рятувальний пояс із сокирою та дихальний апарат, який також захищає очі.

Цього року в змаганнях беруть участь 150 пожежників із Польщі, Німеччини, Франції, Естонії, Словаччини та Великої Британії.
Коротке посилання на цю сторінку:

Пожежники поборолися на міжнародних змаганнях у ПольщіПаризький кондитер створив незвичайне тістечко з нагоди Олімпійських ігорБолівійка перетворює використану олію на мийні засобиКолекції для старших дітей: новий тренд на Лондонському ярмарку іграшокПрогулянка найромантичнішим садом світуКам’яний Атлант знову височить у Долині храмів на СициліїУ сади Версаля повертається фонтан «Колісниця Аполлона»Інший погляд на кохання: «Музей розірваних стосунків» відкрився в ХорватіїРеконструкцію центру Каїра хочуть почати найближчими місяцямиПінболом захоплюється дедалі більше молоді

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: