25.12.2024
Телеканал NTD

Зсув зійшов на готель в Аргентині — загинув турист

Зсув зійшов на готель в Аргентині — загинув турист

Одна людина загинула, троє постраждало й ще двоє зникло безвісти внаслідок сходження зсуву біля готелю в..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Одна людина загинула, троє постраждало й ще двоє зникло безвісти внаслідок сходження зсуву біля готелю в аргентинській Патагонії.

Інцидент стався в місті Барілоче. Загинув турист з Уругваю. Він жив у готелі. Його дружину та ще двох жінок відправили до лікарні з травмами.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, у готелі під час сходження зсуву було до 50 туристів.

[очевидець]:
«Спочатку ми почули, як посипалося каміння, а потім був гуркіт. Сусід визирнув у вікно й зміг частково побачити, що відбувається. З нашої кімнати масштабів зсуву не було видно».

[очевидець]:
«Що сказати? Ми досі шоковані. Дякувати Богу, ми цілі. Не всі можуть сказати про себе те саме. Але ми не можемо контролювати стихійні лиха. Тут ніхто не винен. Готель теж не можна звинувачувати».

Цей готельний комплекс складається з двох великих будівель та багатьох котеджів. Також на території будують третій готель.

Зсув стався після дощу, який не припинявся 36 годин.
Коротке посилання на цю сторінку:

Зсув зійшов на готель в Аргентині — загинув туристІзраїль звинуватив сестру лідера ХАМАСу Ісмаїла ГаніїФінляндія: тисячі мігрантів чекають у Росії можливості перейти кордон і потрапити до ЄСІзраїль завдав ударів по об’єктах в ІраніОгляд світових подій (з 24 по 29 березня)Негода залишила без світла сотні тисяч австралійцівОкружний апеляційний суд США призупинив новий міграційний закон штату ТехасПівнічна Корея знову запустила крилаті ракети в мореПогорільці в Чилі відновлюють своє житлоГонконгу загрожує новий закон про нацбезпеку — ще жорсткіший

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: