25.02.2024
Телеканал NTD

Кросівки Майкла Джордана виставлять на аукціон у Нью-Йорку

Кросівки Майкла Джордана виставлять на аукціон у Нью-Йорку

Повітряний Джордан — так прозвали знаменитого американського баскетболіста й колишнього гравця НБА. Один відомий аукціонний дім..

Дата завантаження: 2024-04-24

video

Повітряний Джордан — так прозвали знаменитого американського баскетболіста й колишнього гравця НБА. Один відомий аукціонний дім виставляє на торги в Нью-Йорку п’ять пар його кросівок і колекційну картку з автографом.

Шість лотів — не випадковість. Вони символізують досягнення Майкла Джордана, коли він грав за «Чикаго Буллз». Баскетболіст шість разів привів команду до перемоги на чемпіонатах НБА.

Серед лотів — перші кросівки, розроблені спеціально для Джордана. Взуття збереглося в ідеальному стані. Ця пара також фігурувала в документальному мінісеріалі «Останній танець». На кросівках є автограф баскетболіста. Їх розраховують продати за 700 тисяч доларів.

Кросівки під назвою Air Jordan стали такими популярними, що тепер це окремий бренд.

Автограф Джордана є на двох із п’яти пар спортивного взуття.

Ще один цінний лот — баскетбольна картка з фотографією Джордана на матчі 1986 року.

[Кейтлін Донован, співробітниця аукціонного дому]:
«Це перша баскетбольна картка з Джорданом-новачком, яку виставлено на торги нашого аукціону. Для колекціонерів вона дуже цінна».

Оцінна вартість картки — два-три мільйони доларів.

Аукціон проходитиме з 1 по 14 червня. За всі лоти розраховують отримати до чотирьох мільйонів доларів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Кросівки Майкла Джордана виставлять на аукціон у Нью-ЙоркуЯк нещастя надихнуло мігрантку з Камеруну створити модний бренд у ЛіваніКарнавал у Венеції може стати «платним»Найвідоміший храм Камбоджі хоче повернути колишню кількість туристів200 дронів показали світлове шоу в нічному небі Мадрида«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у ЛондоніУ Хорватії прихід весни святкують Фестивалем вогнівБоснійські майстри прикрашають великодні яйця розписом та навіть підковамиФранцуженка на Ейфелевій вежі побила світовий рекорд із висоти лазіння по канатуМодний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-Йорку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: