20.03.2024
Телеканал NTD

Показ Burberry в Лондоні пройшов уперше за два роки

Показ Burberry в Лондоні пройшов уперше за два роки

Британський люксовий бренд Burberry повернувся на подіум. Це його перший показ наживо за два роки. Демонструють..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Британський люксовий бренд Burberry повернувся на подіум. Це його перший показ наживо за два роки. Демонструють колекції чоловічого й жіночого одягу, присвячені британській культурі.

У попередніх сезонах через пандемію коронавірусу проходили лише цифрові презентації.

На моделях тренчі з ланцюжками, верхній одяг у стилі кантрі, боді, деталізовані картаті спідниці та чоботи на високій платформі.

Класичний картатий принт бренду верблюжого, червоного й чорного кольорів з’явився на плісованих сукнях та спідницях. Тренчкот перетворився на сукню без бретелей. Також є оксамитові сорочки з довгими спідницями та смокінгами.

У чоловічій лінійці — пуховики, куртки-авіатори, штани з високою талією та джемпери з прикрасами.

Головний креативний директор Ріккардо Тіші каже, що в цій колекції осінь-зима — 2022 змішав різні відтінки, граючись із класичними образами бренду.

[Ріккардо Тіші, головний креативний директор Дому моди Burberry]:
«Burberry став набагато жіночнішим, чуттєвішим, кутюрнішим, ніж раніше. І відсьогодні починається нова епоха. У Burberry немає тренчів, верблюжого пальта й картатості — культових речей. Але ви можете піти й купити багато інших речей від вуличного одягу до одягу от-кутюр».

Дизайнер каже, що колекція втілює всю суть британської моди, яка поважає минуле, але водночас не забуває про майбутнє.
Коротке посилання на цю сторінку:

Показ Burberry в Лондоні пройшов уперше за два рокиЛюди в Токіо поспішають помилуватися цвітінням сакури напередодні дощівБалабан — душа музичної культури АзербайджануУ Хорватії прихід весни святкують Фестивалем вогнівІнший погляд на кохання: «Музей розірваних стосунків» відкрився в ХорватіїКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рікРозкішний бал-маскарад став окрасою Венеційського карнавалуЯк нещастя надихнуло мігрантку з Камеруну створити модний бренд у ЛіваніОстанню картину Караваджо показали в ЛондоніПольський полонез внесли до списку ЮНЕСКО

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: