29.01.2024
Телеканал NTD

«Котячий тато»: як йорданець рятує бездомних котів

«Котячий тато»: як йорданець рятує бездомних котів

Цього жителя Аммана називають «котячим татом». Заїд тримає вдома котів уже ось як 19 років. Зараз..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Цього жителя Аммана називають «котячим татом». Заїд тримає вдома котів уже ось як 19 років. Зараз у нього живуть три мурчики.

[Заїд Алгурбаджі, любитель котів]:
«Насправді вони мені як діти. Їхня мати їх покинула, коли їм було всього п’ять днів. Я годував їх із піпетки, виростив. Нині їм два з половиною роки».

Проте чоловік пішов далі. Він дбає не лише про своїх, а й про усіх безпритульних котів, які йому трапляються. У столиці Йорданії мало хто це робить, ще й регулярно.

[Заїд Алгурбаджі, любитель котів]:
«Я люблю мурчиків. Вони в мене живуть уже 19 років. Зазвичай люди не годують бродячих котів. А хто годує, хто хоче допомогти, зазвичай дає їм шкідливу їжу. Наприклад, курячі кістки, які можуть спричинити внутрішню кровотечу».

Заїд розпочав свій проєкт. Він купує котячий корм і залишає його в столичних магазинах та кафе. Так усі охочі можуть його взяти й без додаткових витрат самі погодувати бездомних котів доброю їжею.
Коротке посилання на цю сторінку:

«Котячий тато»: як йорданець рятує бездомних котівУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівНіхто не сховається: у Лондонському зоопарку підраховують тваринКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»Церква в Болівії влаштувала свято для сотень бездомних

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: