28.04.2024
Телеканал NTD

Протест сімейних лікарів проходить в Італії

Протест сімейних лікарів проходить в Італії

Уже кілька днів біля міністерства охорони здоров'я в Італії протестують незадоволені сімейні лікарі. Коло 200 осіб..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Уже кілька днів біля міністерства охорони здоров’я в Італії протестують незадоволені сімейні лікарі. Коло 200 осіб вимагає фінансової підтримки від уряду, а також виплати компенсацій родинам лікарів, які померли від COVID.

[протестувальниця]:
«Ми вийшли, бо не було жодної компенсації нашим колегам, які померли від COVID на роботі».

[протестувальник]:
«Наші лікарі померли, бо не зачинилися в кабінетах, а виходили до пацієнтів. Але ніхто про це жодного разу не сказав».

З початку пандемії минуло вже два роки. Лікарі скаржаться, що весь цей час їм доводиться працювати понаднормово, але влада їх не підтримує, ще й завалює паперовою роботою.

[протестувальниця]:
«Нам доводилося діяти самим, і нам ніколи навіть як слід не дякували, бо… не знаю чому, але лікарів загальної практики завжди тримають у кутку й уважають бюрократами, які лише видають рецепти й довідки».

Лікарі також скаржаться, що під час пандемії їм не дали жодного захисного одягу. Доводилося імпровізувати, особливо коли вони відвідували пацієнтів удома.

З їхніх слів, вони часто тісно контактують із цілими сім’ями, яких ведуть. І саме тому їхня робота така цінна.
Коротке посилання на цю сторінку:

Протест сімейних лікарів проходить в ІталіїВсесвітня продовольча програма ООН закликає рішуче відреагувати на гуманітарну кризу в ГаїтіКоли відбудеться найближче сонячне затемнення, і хто його зможе побачитиСуданці виходять в інтернет через Starlink, оскільки мобільного зв’язку немаєНацгвардія допоможе стримати зростання злочинності в метро Нью-ЙоркаЯк голодні калани допомагають урятувати берегову лінію американського штату КаліфорніяУ Камеруні стартувала перша у світі програма планової вакцинації проти маляріїБразилія посилює облави на нелегальних видобувачів золота в АмазоніїСпалах лихоманки денге може перешкодити карнавалу в Ріо-де-ЖанейроТисячі лікарів у Південній Кореї звільняються на знак протесту

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: