26.05.2024
Телеканал NTD

Дикобраз заввишки з двоповерхівку став найбільшою лялькою у світі

Дикобраз заввишки з двоповерхівку став найбільшою лялькою у світі

Гігантський дикобраз постав перед школярами в Лос-Анджелесі. Це найбільша рухома лялька у світі — завбільшки як..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Гігантський дикобраз постав перед школярами в Лос-Анджелесі. Це найбільша рухома лялька у світі — завбільшки як двоповерховий будинок. Дикобраза звуть Персі. Його зробили з нагоди відкриття нового атракціону в зоопарку Сан-Дієго.

[Пітер Брук, співробітник компанії ― розробника ляльки]:
«Лялька величезна. Розміром шість на шість метрів. Це тисячі годин роботи».

Дикобраза зробила компанія, яка відома тим, що створила знамениту телепрограму «Маппет-шоу».

А Персі став однією з найбільших ляльок, зроблених співробітниками компанії. Самих лише голок у ньому 2000.

[Рік Шварц, співробітник зоопарку Сан-Дієго]:
«Він милий і кумедний. Його прообразом став чіпкохвостий дикобраз. У зоопарку Сан-Дієго якраз живе такий. Там його можна розглянути зблизька».

Утім, на презентацію ляльки привезли й живого чіпкохвостого дикобраза. Так діти можуть порівняти копію з оригіналом і заразом ближче познайомитися з колючим гризуном.

Такі тварини водяться в тропічних лісах Південної Америки. Живуть на деревах. Їдять листя, бруньки та плоди. Від хижаків обороняються довгими голками.

Новий атракціон у зоопарку Сан-Дієго відкриється 11 березня. Він охоплює півтора гектара території. Там юні дослідники дізнаються, як можна подорожувати пустельними дюнами, лісовими заростями, заболоченими луками й тропіками.
Коротке посилання на цю сторінку:

Дикобраз заввишки з двоповерхівку став найбільшою лялькою у світіІнший погляд на кохання: «Музей розірваних стосунків» відкрився в ХорватіїМодний дім Carolina Herrera показав красу як силуФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніКолекції для старших дітей: новий тренд на Лондонському ярмарку іграшокУ Хорватії прихід весни святкують Фестивалем вогнівПрогулянка найромантичнішим садом світуЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюУнікальна знахідка: у Данії знайшли руни на мечі віком майже 2000 років10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у Луврі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: