25.02.2024
Телеканал NTD

Тиждень моди в Лондоні: колекція турка Бори Аксу

Тиждень моди в Лондоні: колекція турка Бори Аксу

Турецький дизайнер Бора Аксу змішав ренесанс і гранж в останній колекції осінь-зима — 2022. Свої роботи..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Турецький дизайнер Бора Аксу змішав ренесанс і гранж в останній колекції осінь-зима — 2022. Свої роботи він показав на Тижні моди в Лондоні, який почався з того, що на Англію налетів Атлантичний шторм.

Сум’яття перед показом… Перукар Ніл Муді каже, що намагається передати настрій вбрання через зачіски.

[Ніл Муді, перукар]:
«Колекція схожа на суміш ренесансу з гранжем 90-х. Зачіски трохи більше в стилі гранж… Але волосся не таке жирне. Це більше модернізація».

Багато які наряди об’ємні, курно-рожевих та кремових кольорів, а ще різних відтінків синього. Багатошарові сукні з тафти й тюлю — з оборками, рюшами, а також із чорними стрічками й пишними рукавами. Їх поєднують із рожевими чоботями, а іноді з беретами.

[Бора Аксу, дизайнер]:
«Я відчуваю, що вписуюся в це місце. Я не дизайнер, який стежить за трендами, я більше схиляюся до того, щоби підкреслювати індивідуальність».

Як і на Тижні моди в Нью-Йорку, тут свої роботи демонструє багато дизайнерів-початківців. Цьогорічні заходи включають покази наживо, презентації, зустрічі та цифрові релізи.

[Керолайн Раш, виконавчий директор Британської ради моди]:
«Маємо 61 цифрову презентацію, тож це гібридний захід із використанням цифрових технологій. Гадаю, у майбутньому формат тижнів мод зміниться».

У Великій Британії після карантину попит на предмети розкоші різко зріс.
Коротке посилання на цю сторінку:

Тиждень моди в Лондоні: колекція турка Бори АксуФестиваль світла прикрасив Копенгаген в останній місяць зимиНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомУперше за 450 років вісім частин вівтаря епохи Відродження зібрали докупиНайвідоміший храм Камбоджі хоче повернути колишню кількість туристівФестиваль повітряних зміїв у Вейфані: панди, дракони та кальмариТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мовуМузичні годинники із Забороненого міста, що в Пекіні, показали на виставці в ЛондоніОсвіта в екстремальних умовах: навчальний центр на дереві збудували в джунглях ПеруКубинське болеро внесли до списку культурної спадщини ЮНЕСКО

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: