29.07.2024
Телеканал NTD

У Чилі палає велика лісова пожежа

У Чилі палає велика лісова пожежа

У Чилі палає велика лісова пожежа. Вогонь охопив територію під портовим містом Вальпараїсо. [Хорхе Мартінес, представник..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

У Чилі палає велика лісова пожежа. Вогонь охопив територію під портовим містом Вальпараїсо.

[Хорхе Мартінес, представник президента]:
«Пожежа почалася о 7-й вечора на трасі Ла-Полвора, за 500 метрів до повороту на 68-му трасу. Вітер роздмухав вогонь у бік міста Вінья-дель-Мар і той поширився на 80 гектарів. Це дуже небезпечно, і тут сильний вітер».

У регіоні оголошено червоний рівень небезпеки.

[Хорхе Шарп, мер Вальпараїсо]:
«Поки житловим будинкам ця пожежа не загрожує — це добрі новини в умовах цього лиха. Закликаємо мешканців стежити за інформацією, якщо ситуація зміниться».

Це вже не перша лісова пожежа в Чилі за останні тижні, адже тут зараз спекота. Близько місяця тому вогонь спалив понад сто житлових будинків у місті Ікіке на півночі країни.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Чилі палає велика лісова пожежаІндійські фермери-протестувальники збивають поліційні дрони повітряними зміямиПожежі в Колумбії президент оголосив стихійним лихомЛідер сепаратистів Карлес Пучдемон висуне свою кандидатуру на виборах голови КаталоніїПрорвало греблю: зсув завалив поселення в БолівіїУ Німеччині перекинувся міжнародний пасажирський автобус — є загибліЛісові пожежі в Чилі дісталися морських курортів — загинуло 112 людейНе можуть загасити: велика лісова пожежа в Перу загрожує флорі та фауніВідповідальність за вибухи в Ірані взяло на себе угруповання «Ісламська держава»На АЕС «Фукусіма-1» стався витік радіоактивної води

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: