25.12.2024
Телеканал NTD

Російські війська вторглися на територію України

Російські війська вторглися на територію України

Президент Росії Володимир Путін у четвер вранці оголосив про початок воєнної операції на Донбасі. Водночас у..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Президент Росії Володимир Путін у четвер вранці оголосив про початок воєнної операції на Донбасі.

Водночас у низці українських міст повідомляють про серію вибухів. Їх чули у Києві, Харкові, Чернігівській області, Одесі та інших регіонах. Надходять повідомлення, що це удари по військовій інфраструктурі країни.

Президент України Володимир Зеленський ввів режим воєнного стану. Також над Україною та сусідніми з нею російськими областями закрили повітряний простір.

[Володимир Зеленський, президент України]:
«Сьогодні всіх вас ми просимо зберігати спокій. По можливості залишайтеся вдома. Ми працюємо, армія працює. Працює весь сектор оборони України».

Президент США Джо Байден та прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон засудили дії Росії та поклали на неї всю відповідальність за можливі смерті та руйнування.

Байден проведе екстрену зустріч зі своїми союзниками з «Великої сімки» вже найближчим часом. Він обіцяє жорсткі санкції.
Коротке посилання на цю сторінку:

Російські війська вторглися на територію УкраїниЗагибель палестинців біля гуманітарного конвою: Ізраїль заявив, що не завдавав ударівРБ ООН ухвалила резолюцію, у якій закликала негайно припинити вогонь у Секторі ГазиАвстралія незадоволена поясненням Ізраїлю й вимагає покарати винних у загибелі волонтерівСуд Гонконгу вирішив ліквідувати китайського будівельного гіганта EvergrandeСпалах лихоманки денге може перешкодити карнавалу в Ріо-де-ЖанейроІзраїль: намітився прогрес щодо угоди про звільнення заручниківЩе одного імовірного китайського шпигуна заарештували в НімеччиніУгорці виходять на протести через скандал навколо президентського помилуванняІзраїль оголосив, що вивів майже всі війська з півдня Сектора Гази

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: