19.02.2024
Телеканал NTD

Путін визнав незалежність ДНР і ЛНР, Захід обіцяє санкції

Путін визнав незалежність ДНР і ЛНР, Захід обіцяє санкції

Президент Росії Володимир Путін визнав незалежність та суверенітет так званих Донецької та Луганської народних республік. Також..

Дата завантаження: 2024-04-18

video

Президент Росії Володимир Путін визнав незалежність та суверенітет так званих Донецької та Луганської народних республік. Також він сказав, що спрямовує туди миротворчу місію.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що, визнавши ДНР і ЛНР, Росія в односторонньому порядку вийшла з мінських домовленостей та переговорів у нормандському форматі.

[Володимир Зеленський, президент України]:
«Україна однозначно кваліфікує нещодавні дії Російської Федерації як порушення суверенітету та територіальної цілісності нашої країни».

Захід обіцяє Москві нові жорсткі санкції. Про це заявили лідери Великої Британії, Франції, США та Євросоюзу.

Також під питанням опинився саміт у Франції між Байденом та Путіним, який мав допомогти урегулювати конфлікт.

А це екстрене засідання Ради Безпеки ООН щодо України. Посол США Лінда Томас-Грінфілд називає заяву Росії про розміщення на сході України миротворців повною маячнею. За її словами, це спроба створити привід для подальшого вторгнення, і що наслідки цього будуть жахливими для України, Європи та всього світу.

Китай закликав усі сторони до стриманості, а Японія заявила, що готова приєднатися до інших країн та запровадити щодо Росії санкції у разі повномасштабного вторгнення.
Коротке посилання на цю сторінку:

Путін визнав незалежність ДНР і ЛНР, Захід обіцяє санкціїТибетці звинуватили Китай у шпигунстві за тибетською діаспороюІзраїль проводить «високоточну» операцію в лікарні «Шифа»На Apple подали до суду в США, звинувативши компанію в монополізації ринкуЗруйнований міст у Балтіморі: кадри через 10 днів після аваріїУрсула фон дер Ляєн може зберегти свою посаду ще на п’ять роківІзраїль убив трьох синів лідера ХАМАСуМігранти в американському штаті Аризона можуть опинитися на вулиці через відсутність фінансуванняБандити застрелили 12 людей у багатому передмісті столиці ГаїтіТисячі ізраїльтян вимагають звільнити заручників із полону ХАМАСу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: