29.04.2024
Телеканал NTD

У Польщі ураганний вітер завалив кран — двоє людей загинуло

У Польщі ураганний вітер завалив кран — двоє людей загинуло

Шторм «Іленія» пронісся Європою і зачепив Польщу. Ураган повалив дерева, обірвав лінії електропередачі та пошкодив понад..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Шторм «Іленія» пронісся Європою і зачепив Польщу. Ураган повалив дерева, обірвав лінії електропередачі та пошкодив понад півсотні будинків. У Кракові завалився будівельний кран. Двоє людей загинуло, ще двоє постраждало.

[Пйотр Шпех, прессекретар поліції Кракова]:
«Спочатку відвалилася стріла, а потім кран упав на будівлю. Кілька робітників у цей час були на даху, а решта працювала на землі внизу».

А це село на заході країни. Тут зірвало дахи з десятків будинків.

[жителька Добжиці]:
«Здавалося, ніби будинок валиться, а з неба падає каміння. Усе сталося за кілька секунд. Я бачила лише вихори».

За один день до пожежної служби Польщі надійшло більш як 1400 викликів. Вогнеборці прибирали повалені дерева. А також допомагали захистити будинки із зірваними дахами від подальшого пошкодження та дощу.

Ураганний вітер також був у Німеччині, Чехії, Великій Британії та Нідерландах.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Польщі ураганний вітер завалив кран — двоє людей загинулоТисячі сербів знову протестують проти результатів виборівЄС виступає проти переслідування Фалуньгун у КитаїСвітові ціни на какао б’ють рекордиОбіцяна допомога буде: ЄС погодив виділення 50 мільярдів євро УкраїніІзраїль обіцяє, що гумдопомога не дістанеться ХАМАСуЛідер сепаратистів Карлес Пучдемон висуне свою кандидатуру на виборах голови КаталоніїВсесвітня продовольча програма ООН закликає рішуче відреагувати на гуманітарну кризу в ГаїтіДострокові вибори в Португалії: соціалісти вперше з 2015 року втратили більшістьВлада Азербайджану зносить будівлю колишнього карабаського парламенту

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: