28.04.2024
Телеканал NTD

Електричні концепт-кари показали на Токійському автосалоні

Електричні концепт-кари показали на Токійському автосалоні

Концепт-кари японських виробників продемонстрували на автосалоні Токіо. На їхньому тлі виділяється спортивне купе компанії Subaru. Розробляють..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Концепт-кари японських виробників продемонстрували на автосалоні Токіо. На їхньому тлі виділяється спортивне купе компанії Subaru. Розробляють гіперкар уже два роки. Силова установка складається із чотирьох електромоторів, які в сумі видають більш як 1000 кінських сил.

[Ясуо Хіраока, голова відділення Subaru Tecnica International]:
«У світі автоспорту настійно рекомендують обходитися без шкідливих вихлопів. Зараз важливо випускати спортивні автомобілі на синтетичному пальному чи повністю електричні».

Lexus показав зразок двомісного квадроцикла для відпочинку на природі. Його силовий агрегат працює на водневому пальному.

Honda привезла на автосалон сімейний мінівен Step WGN шостого покоління. У лінійці буде й модель із гібридною силовою установкою.

На виставці дебютує одразу сім концепт-карів Mitsubishi. Серед них й електричний кей-кар. Зовні його дизайн нагадує кросовер. Новинка надійде в продаж навесні цього року.

Виставку присвячено автоспорту й заводському тюнінгу. У ній беруть участь тільки японські виробники.
Коротке посилання на цю сторінку:

Електричні концепт-кари показали на Токійському автосалоніКитайська компанія BYD намагається випередити Tesla в продажу електромобілівАвтомобілі з технологією теледрайвінгу з’явилися в СШАСуперманевровий концепт Hyundai дебютував на виставці CES у Лас-ВегасіКонцепт-кари та віртуальні помічники: що показали автовиробники на виставці CES у Лас-ВегасіНа Женевському автосалоні дебютують електричні Renault, BYD та MGАборигени в Австралії їздять на старих автомобілях місцевого виробництваАвто з новою концепцією показали на виставці MWC в Барселоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: