19.05.2024
Телеканал NTD

Жінка гадала, що купила карликову свиню, а та вже важить 250 кг

Жінка гадала, що купила карликову свиню, а та вже важить 250 кг

До яких розмірів може вирости карликова свиня? З досвіду бразильської любительки тварин — до чверті тонни...

Дата завантаження: 2024-04-19

video

До яких розмірів може вирости карликова свиня? З досвіду бразильської любительки тварин — до чверті тонни. Нещодавно Розанжела купила на ринку порося, за словами продавця, декоративне.

Поросятко росло як на дріжджах і перетворилася на величезну свиню.

[Розанжела дос Сантус Лара, власниця свині]:
«Я купала її, дбала про неї, дозволяла їй спати на дивані, у спальні. І Ліліка звикла жити в домі. Хай куди я йду, вона слідує за мною».

За день Ліліка з’їдає п’ять кілограмів фруктів та овочів. Не гидує й кормом для собак. У сім’ї працює лише Розанжела, і на свиню йде більша частина скромного заробітку.

[Розанжела дос Сантус Лара, власниця свині]:
«Люди іноді не розуміють мене, називають божевільною. Але вона радує мене. Не думаю, що це безглуздо. Просто я люблю тварин».

Люди радять здати улюбленицю на м’ясо, але Розанжела й чути не хоче. Нещодавно їй пропонували за Ліліку 3500 доларів. Але жінка твердо відповіла, що друзів не продає.
Коротке посилання на цю сторінку:

Жінка гадала, що купила карликову свиню, а та вже важить 250 кгУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантів40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтваПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більше

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: