19.09.2024
Телеканал NTD

Сотні прикрашених ялинок в одному будинку: німець установив рекорд

Сотні прикрашених ялинок в одному будинку: німець установив рекорд

[Томас Єромін, володар світового рекорду

Дата завантаження: 2024-04-19

video

[Томас Єромін, володар світового рекорду]:
«Вітаю! Мене звати Томас Єромін, мені 55 років, і я встановив світовий рекорд за найбільшою кількістю різдвяних ялинок в одному місці».

Томас настільки одержимий різдвяними ялинками, що вони в нього скрізь: на підлозі, на стінах і навіть на стелі. І всі сяють різнобарвними вогниками.

Таке захоплення жителя Нижньої Саксонії розділяє і його дружина. Поки інші сім’ї перед Різдвом дістають із запорошених комор скриньку з іграшками, у цьому домі це справжній склад із кулями, вогниками, вінками та іншими прикрасами.

Цього разу пара вирішила відзначити десятиліття шлюбу та вбрала 444 дерева. Вийшов світовий рекорд.

[Олаф Кюхельбекер, співробітник Німецького інституту рекордів світу]:
«Німецький Інститут рекордів підтверджує новий світовий рекорд: 444 прикрашені різдвяні ялинки. Ось ваш сертифікат. Молодці!»

Умови для рекорду досить суворі.

[Олаф Кюхельбекер, співробітник Німецького інституту рекордів світу]:
«Ялинки мають бути вбраними так, ніби вони для вашої вітальні: зі свічками чи гірляндами з кулями тощо. Тобто це має бути типова різдвяна ялинка. А розмір немає значення».

Вбирати всі ялинки починають за кілька місяців до Різдва. Причому знайти два однакових дерева неможливо. Теми оформлення найрізноманітніші: супергерої, фрукти, смайли та багато іншого. Загалом сім’я використала понад 10 тисяч куль і 300 сяйних гірлянд.

І хоча в домі тепер складно розминутися навіть двом людям, покидати незвичайне хобі пара не планує.
Коротке посилання на цю сторінку:

Сотні прикрашених ялинок в одному будинку: німець установив рекордЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриУ Таїланді бенкетом відзначають День слона

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: